На волинському  тюльпановому фестивалі  продавали  алкоголь з порушеннями норм закону
Волинь

На волинському тюльпановому фестивалі продавали алкоголь з порушеннями норм закону

7 травня 2019, 12:41
0
0
Сподобалось?
0

Питні меди, вина, горілчана та коньячна продукція, що пропонувалися відвідувачам відомого на Волині квіткового фестивалю, в окремих випадках реалізовувалася споживачам з порушенням норм закону, - констатують в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області.

Висновки про зловживання окремими фізичними особами фіскали обґрунтовують актами проведених оглядів місць здійснення діяльності та фактичних перевірок точок, де пропонували алкогольну продукцію на фестивалі квітів на території Ковельського району.

Як з’ясувалося, гостям фестивалю фізичні особи, які не зареєстровані суб’єктами підприємництва, справді реалізовували алкогольні напої, щонайменше тричі порушуючи закон. По-перше, без ліцензії на такий вид діяльності, по-друге, без офіційної реєстрації діяльності, по-третє - поза касовим обліком, тобто порушуючи правила готівкового обігу. 

 Зокрема, волинські фіскали встановили такі факти під час огляду торговельних місць громадянином Юрієм С. Питні меди та вина підприємливий волинянин пропонував без ліцензії, держрестрації та обліку через РРО, про що складено адмінпротокол за ч.1 ст. 164 КЗпАП. Продукція, що продавалася цим громадянином – членом однієї з громадських організацій, вилучена співробітниками податкової міліції. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися