Нагородили волинських танкістів за участь у змаганнях НАТО
Волинь

Нагородили волинських танкістів за участь у змаганнях НАТО

21 червня 2018, 10:19
0
0
Сподобалось?
0

Тимчасово виконуючий обов’язки командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-майор Олег Мікац у пункті постійної дислокації 14 окремої механізованої бригади привітав із поверненням на рідну землю особовий склад танкового взводу, який на початку червня вдруге представляв Україну на Міжнародних танкових змаганнях «Strong Europe Tank Challenge 2018».

Про це інформує прес-служба волинської бригади. 
– Участь України у змаганнях такого високого рівня є дуже важливою. Адже ви, військовослужбовці 14 окремої механізованої бригади, вкотре довели на міжнародній арені, що українці – нація сильних нескорених бійців. У Європі починають говорити про Україну, як про рівного собі партнера. Наше військо в боях із російсько-терористичною загрозою завоювало беззастережний авторитет і повагу в цивілізовану світі – завдяки своїй фаховості, витримці й військовій доблесті, – відзначив генерал-майор Олег Мікац. 
Від імені командувача військ оперативного командування «Захід» та від себе особисто Олег Мікац подякував танкістам за професіоналізм й вручив відзнаки, грамоти та цінні подарунки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися