Фото ФК
Волинь

Невдале завершення року для «Волині»

19 листопада 2018, 10:23
0
0
Сподобалось?
0

Луцька «Волинь» зіграла свій останній офіційний матч у нинішньому році. Підопічні Андрія Тлумака приймали команду з передостаннього місця у турнірній таблиці – «Агробізнес» з Хмельниччини. На жаль, для волинських уболівальників футболу, аутсайдер зміг поповнити свій очковий багаж у Луцьку.

«Волинь»-«Агробізнес» – 0:0

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 5. Горопевшек, 44. Неплях, 34. Климець, 95. Курко, 8. Хагназарі, 30. Бартуловіч (23. Кравченко, 68), 10. Яковлєв, 20. Карпенко, 89. Козьбан.

«Агробізнес»: 41. Одольський, 9. Гагун, 15. Слотюк, 17. Курило, 21. Бойчук, 8. Кухарук, 14. Думанюк, 13. Черненко (18. І. Когут, 63), 25. Груша, 19. М. Когут (2. Скакун, 78), 16. Семенець – к.

До останнього матчу року лучани підійшли з серйозними кадровими проблемами. Ні у стартовому складі, ні навіть у заявці не було головного креативщика «Волині» у нинішньому сезоні Дениса Кожанова. Також не у найкращій формі зараз перебуває інший лідер півзахисту команди Олег Герасимюк, який спостерігав за поєдинком з лави запасних. У Андрія Тлумака для побудови конструктивну в атаці залишився тільки Младен Бартуловіч, але гра у нього відверто не пішла. «Агробізнес» у Луцьку не вигадував велосипеда й вибудував ешелонований захист, який без нестандартних дій пройти у позиційних атаках лучанам, за великим рахунком, так ні разу й не вдалося. Щось гостреньке почало виникати лише у другому таймі, коли до атак почав підключатися капітан «Волині» захисник Сергій Сімінін. Він сміливо йшов на кількох суперників і гостро подавав у штрафний майданчик, у надії на те, що партнери виграють там боротьбу. Після однієї з таких подач «Волинь» у створила один єдиний по справжньому гострий момент. Дмитро Козьбан виграв верхову дуель у голкіпера «Агробізнеса», але пробив головою повз ворота. Нульова нічия – закономірний підсумок у матчі без моментів.

Конкуренти «Волині» у боротьбі за чемпіонство у першій лізі «Дніпро-1» та «Металіст 1925» свої матчі виграли. Відставання лучан від дніпрян становить уже 8 очок. Також до трійки лідерів, яку замикає команда з Луцька, на відстань чотирьох очок підтягнулися «Колос» та «Оболонь-Бровар», до того ж, команда з Ковалівки має ще гру у запасі.

Наразі, можна подякувати ФК «Волинь» за подаровану уболівальникам надію на перспективи. Весняна частина сезону обіцяє бути дуже цікавою. Бажаємо луцькій команді добре попрацювати взимку, посилитись й у 2019 році довершити розпочату справу – повернутися у прем’єр-лігу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися