Нічия з сільською командою опустила «Волинь» на третє місце
Волинь

Нічия з сільською командою опустила «Волинь» на третє місце

15 травня 2019, 21:58
0
-1
Сподобалось?
-1

Сьогодні у першій українській футбольній лізі відбулися матчі пропущеного 24 туру. Лучани втратили очки у матчі з командою «Балкани» з села Зоря Саратського району Одеської області.

«Балкани» – «Волинь» – 2:2

Голи: 0:1 – Кожанов (23 – з пенальті), 1:1 – Ільницький (25), 2:1 – Райчєв (49 – з пенальті), 2:2 – Кожанов (50).

«Балкани»: 12. Паламарчук, 7. Саламаха, 17. Юрченко, 25. Платунов, 89. Ільницький, 46. Пархоменко, 99. Гаврилюк, 46. Пархоменко (15. Гончаренко, 90+4), 99. Гаврилюк (3. Златов, 60), 21. Чернишов (22. Паламар, 75), 5. Опря – к, 14. Георгієв (10. Пєнов, 75), 20. Болокан (8. Райчєв, 46).

«Волинь»: 42. Когут, 3. Сімінін – к, 5. Горопевшек, 4. Болденков, 93. Цюпа, 95. Курко, 32. Петько (22. Волошинович, 68), 8. Хагназарі, 29. Кожанов, 43. Западня, 89. Козьбан (34. Климець).

Вилучення: Саламаха (56 – друге попередження).

У цьому матчі головний наставник луцького клубу Андрій Тлумак міг розраховувати лише на обмежений набір гравців – через дискваліфікації та травми не вдалося назбирати футболістів навіть на повноцінну заявку. На лаві запасних було всього четверо виконавців.

«Балкани» і «Волинь» зіграли у відкритий футбол, тож гостроти і моментів не бракувало. У середині першого тайму з пенальті відкрив рахунок Денис Кожанов. Проте раділи «хрестоносці» недовго. Буквально одразу у господарів пройшла результативна атака. Сергій Сімінін, намагаючись перервати гостру подачу у штрафний майданчик, зробив гольовий пас на Олександра Ільницького, який розстріляв ворота Богдана Когута – 1:1.

Ситуація з точністю до навпаки повторилася уже на початку другого тайму. Олександр Райчєв вивів вперед «Балкани» з 11-метрового, призначеного за гру рукою у карному майданчику Міхи Горопевшека. Тепер уже «Волинь» не дала супернику довго почивати на лаврах. Уже наступної хвилини Кожанов, обігравшись з Олександром Климцем у чужому штрафному майданчику, знову зробив рахунок рівним – 2:2. Волиняни отримали психологічну перевагу, а досить скоро, ще й чисельну. За фол останньої надії друге попередження отримав Богдан Саламаха. Слід зазначити, що це вилучення практично не вплинуло на якість гри «Балкан». Середнячок першої ліги продовжував на рівних боротися з одним із лідерів, огризаючись на кожну атаку «хрестоносців». Лише в останні хвилини матчу «Волинь» закрила господарів на їхній половині поля, але свої моменти не реалізувала.

Після цього  матчу «Колос» потіснив лучан з другої сходинки у турнірній таблиці. На одне очко від «Волині» відстає «Металіст», який іде четвертим.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися