Німецькі партнери мають щодо Луцька грандіозні ідеї
Волинь

Німецькі партнери мають щодо Луцька грандіозні ідеї

13 грудня 2018, 12:15
0
0
Сподобалось?
0

В обласному центрі Волині перебуває делегація з краю Ліппе, ФРН –партнера Луцька. На зустрічі з луцькими посадовцями і депутатами її представники поділилися ідеями щодо співпраці у 2019 році.

Спільним проектом «Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту Луцька» планується, зокрема,  закупівля та встановлення «розумних зупинок» для громадського транспорту (орієнтовно 15 зупинок), які матимуть: розумні екрани, де буде висвітлюватися інформація про прибуття громадського транспорту, а також придбання сонячних батарей, встановлення точки для зарядки гаджетів, зовнішнього освітлення, смітників для роздільного збору сміття, камер відеоспостереження. Також планується закупівля розумних екранів (близько 24 шт.) та серверу для збереження інформації з камер відеоспостереження.

Як повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуці» Григорій Недопад, разом із партнерами з Німеччини вже реалізовано проект – «Екологічна дружба понад кордонами», який, серед іншого, забезпечив встановлення 130 сміттєвих контейнерів для роздільного збору сміття із відповідним маркуванням в окремих районах Луцька.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися