Ніна Матвієнко: на Волинь мене не запрошують
Волинь

Ніна Матвієнко: на Волинь мене не запрошують

1 жовтня 2018, 16:20
0
0
Сподобалось?
0

30-го вересня у Володимирі-Волинському побувала народна артистка України Ніна Матвієнко.  Вона  взяла участь у фестивалі “Український коровай-сузір’я”. Про це повідомляє БУГ.

На прес-конференції артистка розповіла, що  зараз не часто гастролює з концертною программою,  допомагає виховувати онуків.“На жаль,  мало запрошують. А  на Волинь  практично не запрошують.  Сприймають народну пісню дуже добре. У мене є така традиція, що навіть коли з камерним оркестром виступаємо, між піснями обов’язково є народні композиції в акапельному виконанні. Я ж народна співачка і маю утверджувати це”, -поділилася Матвієнко.

Матвієнко розповіла, що зараз працює з молодими виконавцями, такими як Монатік і ТНМК. В народної артисти запитали, чи  часто їй доводиться виступати в зоні проведення бойових дій, та й взагалі для українських військових.

“Ні разу я не їздила. Була два рази в Слов’янську. Я не знала, що їм співати. По-перше, я не хотіла цієї війни, я протестувала. ”, – відповіла артистка. Вона наголосила на тому, що потрібно дбати про сучасну молодь, щоб було комфортно жити в своїй країні. «Українці унікальні, і не повинні запозичувати чужих цінностей, а берегти свої».

Народна артистка виступила на головній сцені фестивалю “Український коровай-сузір’я»  У рамках фестивалю відбулася велика виставка короваїв майстринь з усієї Волині. Також  провели фешн-показ ретро суконь, які знайшли у селах Володимир-Волинського району.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися