Нововолинськ шукає директора комунальної установи
Волинь

Нововолинськ шукає директора комунальної установи

20 березня 2018, 17:50
0
0
Сподобалось?
0

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради оголошує місячний конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Нововолинський інклюзивно-ресурсний центр»,- пише сайт міської ради.

Вимоги до претендентів: повна вища педагогічна освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія»; стаж роботи за фахом не менше 5 років; знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами; знання основ спеціальної педагогіки, знання основ управління діяльністю інклюзивно-ресурсним центром.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається відділом кадрової роботи та з питань запобігання і виявлення корупції виконавчого комітету.

Документи на конкурс: заява про участь у конкурсі, копія паспорта, копія документів про освіту, дві фотокартки розміром 4х6 см, копія військового квитка приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу в кабінеті № 302 за адресою м. Нововолинськ, пр. Дружби,27. Телефон для довідок 3-14-32, 067-967-94-12.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися