Новий рік у «Лісовій пісні» святкують великими компаніями
Волинь

Новий рік у «Лісовій пісні» святкують великими компаніями

18 грудня 2018, 11:14
0
0
Сподобалось?
0

Їду в маршрутці «Рівне – Шацьк». На душі гарно, спокійно, в салоні грає музика, за вікном миготять дерева, як у казці, білі від снігу та сріблясті від морозу. Аж тут чую сміх та гамір на сидінні спереду. Прислухаюсь (журналістська звичка)… Молода гарна жіночка із запалом весело розповідає своїй сусідці, що їде в санаторій. І хоч сама проживає на Рівненщині, уже кілька років поспіль перед Новорічними святами вирушає на Шацькі озера. Раніше їздила ще в інші санаторії, але тепер зупинилась на «Лісовій пісні». Там найкраще…

Дуже добре лікують, можна проконсультуватися з будь-яким спеціалістом. Дуже смачно годують – якщо все з’їдати, то й зайві кілограми додому можна привезти. Гарні та затишні номери для проживання. Щоразу – танці або концерти. А які там вечори знайомств, пікніки, творчі зустрічі – це треба побачити! Але найбільше вражає поліська природа. Територія санаторію величезна, до 20 гектарів, є де гуляти, насолодитись чистим повітрям, яке тебе ніби омолоджує.

– А під Новий рік їду, бо за час відпочинку в санаторії збагатилася друзями, то й з’їжджаємося всі, щоб зустріти свято разом. Одного разу нас зібралось аж двадцятеро. Було весело, цього запалу вистачає на цілий рік. Новорічна ніч проходить в дуже гарному ресторані, для танців та розваг поряд є танцювальний зал. Завжди жива музика, Дід Мороз зі Снігуронькою, конкурси, ігри, призи. Цього року буде гурт «Жива копійка». І що вам скажу по секрету, ціни у них ще якісь колишні. Це, кажуть, санаторій так себе рекламує, бере частину витрат на себе. Цього року ще й бонус придумали: три дні на Новий рік  двомісний номер коштує 300 гривень за добу. Де ви ще таке знайдете? А якби ви знали, як весело і незвичайно проходить у них 1 січня. Після новорічної ночі, коли всі трішки посплять, десь на обід всі зустрічаються на пляжі озера, і свято продовжується: юшка з вугра, глінтвейн, запашні фіточаї, гарячі пиріжки. Гарна музика, купання моржів в ополонках, катання на санях, прив’язаних до жердин, на конях, святкова лотерея і багато іншого.

Жінка так захоплено розповідала про це святкування і той незвичайний санаторій, що мені самій захотілося туди з’їздити і побачити на власні очі. Знайшла у «Фейсбуку» санаторій «Лісова пісня» та їхній офіційний сайт lp.volyn.ua. Зараз там пропонують акційні знижки, ще й всі процедури входять у вартість путівки. Замовити новорічне святкування можна за телефоном: 0685125235 або 0967983221. А вам не кортить побувати у волинській казці?!

Тетяна ТОКАРЕНКО


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися