Об’єднаним територіальним громадам Волині пропонують  мати свого поліцейського
Волинь

Об’єднаним територіальним громадам Волині пропонують мати свого поліцейського

8 травня 2019, 20:48
0
0
Сподобалось?
0

На Волині презентували пілотний проект «Поліцейський офіцер громади», -повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

У Ковелі співробітники управління превентивної діяльності поліції Волині ознайомили представників ОТГ  з можливостями участі в  пілотному проекті, що передбачає запровадження нового формату співпраці поліції з громадами.

Ініціатором проекту виступила Національна поліція України. Його впроваджують за підтримки міжнародних партнерів. 

« Мета проекту, насамперед – забезпечення кожної громади поліцейським, який буде там працювати і жити. Він стане повноправним представником своєї громади і звітуватиме про роботу не тільки перед безпосереднім поліцейським керівництвом, а й перед самою громадою», – зазначив під час зустрічі Володимир Солоненко, начальник управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в області. 

Кожен такий поліцейський буде забезпечений робочим кабінетом на території ОТГ, службовим автомобілем та спеціальним планшетом. 

Вісім ОТГ виловили готовність взяти участь у проекті «Поліцейський офіцер громади». Зокрема, під час зустрічі про це заявили представники Смідинської, Рівненської, Люблинецької, Турійської, Зимнівської, Устилузької, Зарічнянської та Шацької об’єданих територіальних громад.

Учасники зустрічі також поділилися міркуваннями щодо шляхів посилення роботи з профілактики правопорушень. Йшлося також про перспективи створення в об’єднаних територіальних громадах поліцейських станцій та центрів безпеки.

Проект «Поліцейський офіцер громади» стартував у Дніпропетровській області, де проведено відбір майбутніх поліцейських і завершується їх навчання.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися