Оголошено  про підозру юристу, яка підбурила волинянку надати неправомірну вигоду нотаріусу
Волинь

Оголошено про підозру юристу, яка підбурила волинянку надати неправомірну вигоду нотаріусу

16 липня 2018, 12:10
0
0
Сподобалось?
0

Детективи Головного управління Національної поліції у Волинській області оголосили про підозру юристу, яка підбурила волинянку надати приватному нотаріусу неправомірну вигоду у розмірі  тис. дол. США за отримання нотаріально завіреної заяви батька про дозвіл на вивезення дитини закордон, -повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

Минулого тижня слідчі детективи спільно із оперативними працівниками Управління захисту економіки в області під процесуальним керівництвом прокуратури викрили юриста під час передачі  другого траншу неправомірної вигоди у розмірі 800  дол. США.

Гроші жінка отримала за надання  нотаріально завіреної заяви батька про дозвіл на вивезення дитини закордон. Окрім того, під час досудового слідства встановлено, що юрист намагалася збути підроблені документи.

Слідчі оголосили про підозру волинянці у вчинені злочинів передбачених ч.1 ст. 358 (збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ч.4 ст.27 (підбурювач),  ч. 2 ст. 15 (замах),  ч. 3 ст. 368-4 (підкуп особи, яка надає публічні послуги) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у справі триває.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися