Оприлюднили деякі подробиці затримання групи, яка викрала і катувала двох лучан - били по голові молотками та приставляли до скроні пістолет
Волинь

Оприлюднили деякі подробиці затримання групи, яка викрала і катувала двох лучан - били по голові молотками та приставляли до скроні пістолет

19 березня 2018, 12:52
0
1
Сподобалось?
1

Пізно ввечері у п’ятницю поліція Луцька затримала групу із шести зловмисників, серед яких і раніше судимі. Вони викрала двох лучан, аби заволодіти їхнім майном та цінностями. Усю ніч на неділю у Луцькому міському відділі поліції тривали слідчі дії.

Деякі подробиці справи повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Так 16 березня зловмисники напали на одну із жертв у її власному помешканні в будинку на вулиці Кравчука у Луцьку, жорстоко побили. Потім, розбивши скло в авто чоловіка, викрали звідти гаманець із понад 5 тисяч гривень, самого ж потерпілого завезли у село Забороль Луцького району, де помістили у підвал.
Іншого потерпілого нападники викрали біля під'їзду будинку на вулиці Ветеранів в обласному центрі та, заволодівши його автомобілем і теж завезли у Забороль. Потерпілого били молотком та битою й відібрали гроші, ювелірні прикраси, телефони та ключі від квартири й будинку.
У підвалі в Заборолі чоловіка знову продовжували бити й навіть погрожували вбити, приставляючи до скроні пістолет. Викрадачі вимагали передати їм автомобіль, квартиру, 5000 доларів США та нібито «ферму біткоїнів».

Погану службу зловмисникам зіграла їхня зухвалість. Одну із совїх жертв вони били молотком прямо на вулиці. Це побачили мешканці багатоповерхівки, в дволрі якої все відбувалося, і викликали патрульних. За гарячими слідами виявити нічого не вдалося. Однак настуного дня на бандитів вийшли уже оперативним шляхом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися