П'яний водій спричинив масштабну аварію на трасі Луцьк-Ковель
Волинь

П'яний водій спричинив масштабну аварію на трасі Луцьк-Ковель

13 червня 2019, 14:06
0
0
Сподобалось?
0

На автодорозі поблизу села Копачівка Рожищенського району автомобіль «Skoda» під час здійснення обгону зіткнувся із трьома транспортними засобами.

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 12 червня, - повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля «Skoda» в стані алкогольного сп’яніння перебував 28-річний житель Луцька. Під час виконання маневру обгону, водій допустив зіткнення з попутними автомобілем «Mercedes», причепом вантажівки «КамАЗ» та зустрічним автомобілем «Volkswagen». В наслідок зіткнення автомобіль «Volkswagen» з’їхав з дороги та перевернувся. Водія, 36-річного жителя Луцька, госпіталізували. Травмувався у ДТП також і водій автомобіля «Skoda», його не госпіталізовували.

Транспортний засіб поліцейські затримали. Встановлено, що автомобілем «Mercedes» керував 42-річний житель Рожищенського району, а за кермом вантажівки «КамАЗ» перебував 58-річний лучанин.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рожищенського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися