Перша партія «Богданів» поїхала до Івано-Франківська
Волинь

Перша партія «Богданів» поїхала до Івано-Франківська

17 січня 2019, 15:00
0
0
Сподобалось?
0

Компанія «Богдан Моторс» доправила до Івано-Франківська перші 12 з 24 низькопідлогових 12-метрових автобусів «Богдан А70132». Таким чином, першу частину контракту із містом щодо виробництва цих автобусів  виконано, - повідомляє прес-служба корпорації.

 Луцький «Автоскладальний завод №1» виграв тендер на постачання до Івано-Франківська 24 сучасних автобусів «Богдан А70132» у 2018 році. Підприємство запропонувало найнижчу вартість на транспортні засоби у системі Prozorro. Це дозволило місцевій владі заощадити на оновленні автобусного парку 14,4 млн грн: очікувана вартість закупівлі становила 115,2 млн грн, а луцький завод виставив ціну у 100,8 млн грн. На підприємстві пояснили, що замкнений цикл виробництва і співпраця з вітчизняними виробниками запчастин і деталей сприяє формуванню доступної вартості.

«Івано-Франківськ обрав курс на розвиток комунального транспорту сучасними автобусами українського виробництва «Богдан А70132». Вони вже зарекомендували себе з позитивного боку, обслуговуючи пасажирів у прикарпатському місті. Ці транспортні засоби розраховані на перевезення 106 пасажирів, низька підлога робить їх комфортними та зручними для всіх верств населення, в тому числі людей з інвалідністю. Автобуси «Богдан» обладнані пандусом і кріпленням для фіксації візка в салоні. А для комфорту перевезень передбачені кондиціонери», - йдеться в повідомленні.

«Богдан» підтримує прагнення українських органів місцевого самоврядування замінити старий, зношений рухомий склад автопарків новою вітчизняною технікою і співпрацює з ними у рамках проекту «Міський громадський транспорт в Україні», який фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку. 2018 року сучасні автобуси та тролейбуси виробництва луцького ДП «Автоскладальний завод №1» поїхали до Івано-Франківська, Сум, Херсона та Кременчука.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися