Перший «Богдан» рушив до Івано-Франківська
Волинь

Перший «Богдан» рушив до Івано-Франківська

17 квітня 2018, 16:20
1
0
Сподобалось?
0

Перший з шести автобусів «Богдан А70132» поставило ДП “АСЗ №1” АТ “АК “Богдан Моторс”  Івано-Франківському  КП «Електроавтотранс». Про це повідомили в прес-службі корпорації.

 Це перший автобус у рамках виконання Контракту за результатами тендеру, що відбувся восени 2017 року. Він передбачає постачання 6 нових міських автобусів, які створені з урахуванням сучасних вимог  комфорту, безпеки та якості і відповідають екологічним нормам Euro-5. Загальна вартість шести автобусів «Богдан»  становить  23 млн. 400 тис. грн. Решта п’ять автобусів будуть відправлені до Івано-Франківська до кінця квітня 2018 року.

 «Богдан А70132» - це міський низькопідлоговий 12-метровий автобус, який обладнаний пандусом і кріпленням для фіксації інвалідного візка в салоні, а також спеціально обладнаними місцями для пасажирів з обмеженими можливостями пересування. Автобуси для Івано-Франківська додатково обладнані кондиціонерами кабіни водія.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Василь
    Василь

    Яка неприкрита реклама (джинса) фірми Порошенка якою наче володіє контрацептив Свинарчук (Гладковський). Для створення власного бізнесу Порошенко приклався до знищення ЛАЗу.

    18 квітня 2018, 13:24
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися