Під час сонної гри «Волинь» мінімально поступилася «Миколаєву»
Волинь

Під час сонної гри «Волинь» мінімально поступилася «Миколаєву»

18 квітня 2018, 16:06
1
0
Сподобалось?
0

МФК «Миколаїв» приїхав до Луцька у статусі середнячка першої ліги. Проте відрив «корабелів» від зони вильоту поки ще недостатньо солідний, тож їм потрібно було не програти «Волині», аби не дати скоротити його. Лучанам же потрібно було тільки перемагати, проте напад «хрестоносців» цього матчу мовчав.

«Волинь»-МФК «Миколаїв» – 0:1

Гол: 0:1 – Семенина (80).

«Волинь»: 47. Когут, 18. Сухомлинов, 32. Петько, 28. Гордійчук, 68. Чорноморець, 95. Курко (17. Сафонов, 52), 7. Герасимюк – к (20. Герасимюк, 59), 77. Зарічнюк (34. Климець, 55), 16. Коробка (9. Страшкевич, 75), 10. Яковлєв, 40. Хагназарі.

МФК «Миколаїв»: 75. Попович, 7. Берко (17. Мартян, 70), 10. Попов, 13. Герасимець (19. Шарабура, 72), 14. Цебро, 22. Семенина, 23. Ковальов (50. Бондаренко, 87), 40. Дмитренко, 70. Сікорський (24. Авраменко), 77. Чучман – к, 78. Рогозинський.

Матч команди розпочали дуже жваво, і вже на старті кожен із суперників міг повести у рахунку. Так уже на третій хвилині голкіпер «Волині» Богдан Когут змушений був вступити у гру на повну. Це Ігор Семенина несподівано наважився на дальній удар зльоту. Воротар «дістав» м’яча у верхньому куті і перевів його на кутовий. Цей епізод додав азарту гостям, і «корабели» заробили ще кілька стандартів поблизу воріт Когута, проте витиснути з них нічого не змогли. Та дуже скоро лучани охолодили запал миколаївців. Андрій Яковлєв дуже вдало зіграв на фланзі і виконав подачу у штрафний майданчик гостей, де Василь Курко виграв «повітря» і потужно пробив головою – поперечина!

Втім швидкий старт не отримав подальшого розвитку, а швидше налякав команди – адже ніхто не хотів програвати. Гра перейшла у позиційну боротьбу. Якщо у першому таймі ще виникали якісь напівмоменти, то у другому нечисленні уболівальники (завдяки рішенню ПФЛ поставити гру на 14:00 у будній день), відверто нудьгували. Потроху почали «засинати» й самі футболісти. Тож коли гості заробили у штрафний за метрів 30-35 від воріт «Волині», в Ігоря Семенини вийшов доволі несильний «сонний» удар, м’яч ще зачепив когось і застав зненацька не менш сонного Богдана Когута. Круглий просто закотився у нижній кут воріт. Разом із компенсованим часом луцька команда мала ще майже чверть години, щоб врятувати гру, проте навіть не показала зуби.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися