Підприємствам та організаціям Волині потрібно буде переукласти договори на постачання електроенергії
Волинь

Підприємствам та організаціям Волині потрібно буде переукласти договори на постачання електроенергії

15 листопада 2018, 17:38
0
0
Сподобалось?
0

У зв’язку зі змінами законодавства відбудуться структурні зміни у системі постачання електроенергії споживачам. ПрАТ «Волиньобленерго» постачатиме електричну енергію до 31 грудня включно. З 1 січня 2019 року постачання електричної енергії буде здійснюватися від обраного споживачем постачальника.

Зі свого боку, ПрАТ «Волиньобленерго», на вимогу чинного закону, створило ТОВ «Волиньелектрозбут», яке отримало ліцензію НКРЕКП на постачання електричної енергії споживачам на території України і вже розпочало свою діяльність. Окрім цього, ТОВ «Волиньелектрозбут» визнано постачальником універсальних послуг на території Волинської області. Додаткову інформацію можна дізнатися на сайті ТОВ «Волиньелектрозбут» (http://elektro.volyn.ua/), а також в інформаційно-консультаційному центрі ПрАТ «Волиньобленерго». Незабаром ТОВ «Волиньелектрозбут» скерує документи для укладення договору про постачання електричної енергії з 1 січня 2019 року.

«Слід зазначити, що ПрАТ «Волиньобленерго» не має наміру припиняти електропостачання  споживачів через зміну постачальника. У товаристві намагаються зробити все для того, щоб реформа роздрібного ринку електричної енергії здійснювалася у максимально комфортний і непомітний для вас спосіб. Зміни не вплинуть на якість надання послуг, надійність та безперебійність електропостачання», – йдеться у повідомленні ПрАТ «Волиньобленерго» з приводлу змін.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися