Плата за землю принесла громадам Волині суттєвий прибуток
Волинь

Плата за землю принесла громадам Волині суттєвий прибуток

17 квітня 2019, 15:09
0
0
Сподобалось?
0

Майже сто мільйонів гривень плати за землю отримали місцеві бюджети Волині у першому кварталі 2019 року, -повідомляє прес-служба ГУ ДФС Волині.

Зокрема, у січні-березні цього року надходження плати за землю в області перевищили минулорічні показники на 33,5 відсотка і становили  98,5 мільйона гривень.

«Такий ріст надходжень зумовлений оподаткуванням земель лісового фонду та відміною пільг за землі залізниць», - поінформував перший заступник начальника ГУ ДФС в області Віталій Чуй.

Протягом першого кварталу 2019 року залучено до оподаткування 69 юридичних осіб, збільшено річні нарахування на 3.3 мільйона гривень у випадках, коли було  заниження податкових зобов’язань, і донараховано за результатами перевірок 1.5 мільйона гривень плати за землю юридичним та фізичним особам, - переконує аналітика ГУ ДФС у Волинській області.

  «Ми переконуємо землекористувачів оформити правовстановлюючі документи на землю і не зволікати з переукладенням договорів оренди. Саме такі дії суб’єктів господарювання досить часто є причиною несвоєчасної сплати», - розповів Віталій Чуй.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися