Поки що
Волинь

Поки що "слідів" біткоїна в ЛНТУ не виявили

8 лютого 2018, 13:47
0
0
Сподобалось?
0

У головному корпусі Луцького обласного національного технічного університету тривають обшуки, яки почалися зранку. Про деякі нові подробиці справи розповів ректор вишу Петро Савчук.

Зокрема, за його словами, правоохоронців цікавить робота відділу комп’ютерних технологій у зв’язку з можливими незаконними операція з криптовалютою.

- У нас потужний університет, потужні фахівці, але чи всі вони працюють у законному полі, це вже інше питання. Тому ми готові сприяти роботі кіберполіції. Єдине, що я попросив і слідчого, і начальника ГУНП у Волинській області, аби слідчими діями не було заблоковано роботу університету. Нам пообіцяли, що не будуть вилучати сервери та вінчестери, - зазначив Петро Петрович.

За словами ректора, наразі правоохоронці поки що нічого не знайшли. Також Петро Савчук не відкинув можливості, що на комп’ютерних потужностях університету хтось міг вдатися до операцій з криптовалютами.

- Кого конкретно підозрюють правоохоронці, мені не відомо. Але окрім наших працівників є і багато талановитих студентів, - сказав Петро Савчук.

Також він додав, що півроку тому в ЛНТУ провели превентивні заходи щодо зазначеної тематики.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися