Представників ОТГ навчали прискорювати економічний розвиток громад
Волинь

Представників ОТГ навчали прискорювати економічний розвиток громад

11 липня 2018, 16:47
0
0
Сподобалось?
0

У стінах Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування завершився другий день тренінгу «Економічний розвиток в ОТГ. Залучення інвестицій».

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України. 

Про маркетинг та промоцію, а також стандарти обслуговування та професійного супроводу інвестора присутнім представникам громади розповіла начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Маневицької РДА Надія Савчук. 

А про інвестиційний паспорт громади, його структуру представникам волинських об’єднаних територіальних громад виступи радник із питань регіонального розвитку Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Петро Гоцалюк. 

Також перед представниками ОТГ виступив в.о. начальника управління розвитку, інвестицій, європейської інтеграції Волинської обласної державної адміністрації Андрій Ткачук, який розповів концепцію інвестиційного форуму, у якому можуть взяти участь ОТГ Волині та детальніше розповів присутнім про індустріальні парки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися