Представники Луцької міської ради взяли участь у тренінгах з розвитку кадрового потенціалу в місцевому самоврядуванні
Волинь

Представники Луцької міської ради взяли участь у тренінгах з розвитку кадрового потенціалу в місцевому самоврядуванні

9 липня 2018, 18:58
0
0
Сподобалось?
0

2-6 липня 2018 року делегація Луцької міської ради відвідала місто Дніпро з метою участі у заходах проекту “Професійні кадри в місцевому самоврядуванні - формування компетентних команд публічної адміністрації у сфері підтримки реформи місцевого самоврядування в Україні”,  - повідомляє управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності.

До складу делегації від Луцької міської ради увійшли: заступник директора департаменту економічної політики, начальник відділу інвестиційної політики Сергій Омельчук, начальник відділу міжнародних зв’язків управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Анна Вінцюк, заступник начальника відділу програмно-комп’ютерного забезпечення Наталія Хмель, головний спеціаліст відділу економічного розвитку департаменту економічної політики Христина Селюк, провідний спеціаліст відділу промоції міста управління туризму та промоції міста Марія Цюприк.

Проект впроваджується адміністрацією міста Люблін і співфінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках Програми співпраці з метою розвитку. Партнерами проекту є 8 міст України: Луцьк, Рівне, Івано-Франківськ, Вінниця, Суми, Харків, Дніпро, Кривий Ріг. У заходах проекту у Дніпрі взяли участь по 5 представників із кожного міста.

Протягом двох перших днів учасники візиту прослухали інформативні лекції із стратегічного планування та брендування міст від експертів адміністрації міста Люблін. Свій досвід із розробки брендування представили також і українські міста Кривий Ріг та Дніпро.

Третього дня усіх учасників візиту було розділено на три групи відповідно до тематик. Представники двох груп взяли участь у розробці власних проектів на теми стратегічного планування та брендування. 16 учасників, які об’єднались у третю групу, прослухали англомовний курс проектного менеджменту по методології PRINCE2.

Для учасників візиту приймаюча сторона - КП “Агенція розвитку Дніпра” Дніпровської міської ради - організувала екскурсійну програму містом, візити до першого в Україні Музею АТО та найбільшого у світі єврейського громадського комплексу “Менора”. 

Проектні заходи у місті Дніпро стали хорошим майданчиком для налагодження корисних контактів, обміну досвідом, запозичення кращих практик розвитку міст-учасників.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися