Прем’єр-міністр України у Луцьку: «Регіон є прекрасним»
Волинь

Прем’єр-міністр України у Луцьку: «Регіон є прекрасним»

23 серпня 2018, 15:57
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні (23 серпня) на Волині перебував Прем’єр-міністр  України Володимир Гройсман.  Він відвідав держане підприємство «Луцького ремонтний завод «Мотор». Екскурсію провів директор підприємства  Володимир Маракулін.
«Сьогодні я на цьому прекрасному, високотехнологічному підприємстві, де можна подивитися, якими технолоїями володіє Україна. Найголовніше, ми не стоїмо на місці, ми йдемо вперед»,- зауважив Гройсман про «Мотор». Він додав, що йому дуже приємно відзначати, що на Волині, у Луцьку, запроваджують технології, конкурентні за межами країни, та такі, які використовують в авіагалузі у різних країнах світу.

Поспілкувався  прем`єр із трудовим колективом державного підприємства. До слова,  ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор», який входить до складу ДК «Укроборонпром», є лідером серед українських підприємств, які спеціалізуються на ремонті авіаційних двигунів. Зокрема, тут ремонтують  авіадвигуни і агрегати паливної та електроавтоматики практично для всіх видів фронтової авіації, що є на озброєнні Збройних Сил України: бомбардувальників Су-24, винищувачів Су-27, МіГ-29, Іл-76. Загалом на заводі відремонтовано за всі роки роботи 18 тисяч турбореактивних двигунів. Нині тут  працює 1200 робітників, середньомісячна зарплата яких становить майже 14 тисяч гривень.

 На Театральному майдані Луцька Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав пару молодят, яка якраз узаконила свої стосунки, спілкується з лучанами.

Володимира Гройсмана у Луцьку попросили вплинути на ситуацію довкола однієї із найдавніших книгарень міста «Освіта». З цим питанням до нього  звернувся відомий луцький видавець Дмитро Головенко. Він проінформував високопосадовця про складну ситуацію, яка склалася довкола луцької «Освіти». Одна із найдавніших книгарень може залишитися без приміщення. Тож він попросив посприяти вирішити цю проблему. В цілому Прем'єр-міністр назвав Волинь «регіоном прекрасним».

Керівник українського уряду провів робочий візит за скороченою програмою. Він не брав участі у заходах з нагоди Дня прапора, а одразу прибув на луцький авіаремонтний завод «Мотор», де поспілкувався з журналістами, відповівши на кілька запитань. Говорив Володимир Гройсман про дороги, боротьбу з контрабандою, збереження «Укрпошти» та ціни на газ. Потім відбулася зустріч з колективом «Мотору». Прем’єр-міністр не поїхав у школу №27 та на підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» і «Волинь-Зерно-Продукт».

Після Луцька у планах прем’єр-міністра ще був візит до Ковеля – на Ковельське залізничне ДЕПО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися