Прокуратура Волині наполягає на утриманні під вартою адвоката-хабарника
Волинь

Прокуратура Волині наполягає на утриманні під вартою адвоката-хабарника

27 лютого 2018, 17:55
0
0
Сподобалось?
0

Прокуратура Волинської області оскаржить рішення Луцького міськрайонного суду про обрання адвокатові, підозрюваному у пособництві в одержанні неправомірної вигоди суддею (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України), запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Як повідомлялося раніше, слідчими слідчого відділу прокуратури Волинської області спільно із Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою та оперативним підрозділом Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України 23 лютого 2018 року адвоката було викрито у тому, що він у змові із своїм рідним братом – одним із керівників Волинського окружного адміністративного суду, одержав неправомірну вигоду в сумі 3600 доларів США за позитивне вирішення адміністративного позову. 

У ході невідкладних слідчих дій у приміщенні суду виявлено частину неправомірної вигоди.

Оскаржуючи рішення суду першої інстанції, прокурори наполягатимуть на обранні адвокатові запобіжного заходу у виді тримання під вартою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися