Прокуратуру Волині очолив Віктор Швидкий
Волинь

Прокуратуру Волині очолив Віктор Швидкий

21 серпня 2018, 12:35
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив колективу прокуратури Волинської області нового керівника – Віктора Швидкого, який до цього обіймав посаду першого заступника прокурора Волині.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Генпрокурор наголосив на основних моментах, на які потрібно звернути особливу увагу Віктору Васильовичу. Це боротьба з кримінальною корупцією, протидія рейдерству, перевірки використання бюджетних коштів, насамперед виділених на будівництво доріг. Пріоритетом роботи прокуратури на Волині є і протидія контрабанді, адже Волинь – прикордонна область і припинення незаконних схем на митниці – питання надважливе.

«Митниця продовжує перебувати під ризиком постійних зловживань, а на Волині процвітають автоклондайки з увезення так званих «євроблях», припинити які – завдання «номер раз», - наголосив Генеральний прокурор.  

Новий керівник прокуратури має зробити все, аби втримати в області контрольованою ситуацію із видобутком бурштину та припиненням незаконного вирубування лісів,а також, зважаючи на наближення виборів – зробити все, аби правоохоронні органи лишалися поза політикою.

Завершуючи захід, Юрій Луценко подякував за роботу попередньому керівнику прокуратури Волинському області Максиму Киричуку, який нині очолює прокуратуру Київщини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися