Прокурори відстояли реальну міру покарання винуватцю смертельної ДТП у Нововолинську
Волинь

Прокурори відстояли реальну міру покарання винуватцю смертельної ДТП у Нововолинську

22 травня 2018, 15:23
0
0
Сподобалось?
0

Дослухавшись до доводів прокурорів, апеляційний суд області залишив у силі вирок Нововолинського міського суду у кримінальному провадженні про порушення 30-річним мешканцем Нововолинська правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, а також про залишення ним потерпілого у небезпеці. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Відтак, 3 серпня  2017  року чоловік, перебуваючи в стані  алкогольного  сп’яніння за кермом автомобіля марки  «PEUGEOT BOXER», рухався Нововолинськом.

На  перехресті   вулиці   Автобусна  та  бульвару   Шевченка під час виконання маневру обгону попутних транспортних засобів він  виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із зустрічним  мотоциклом марки «HONDA».  Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 39-річний водіймотоцикла загинув. Водій автомобіля утік з місця пригоди, не надавши потерпілому допомоги.

Нововолинський міський суд, визнавши чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 КК України, призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки.

Не погодившись із таким вироком суду, обвинувачений оскаржив його в апеляційному порядку. Оскаржувала вирок і прокуратура.

Апеляційний суд області залишив вирок суду першої інстанції в силі, відтак винуватець ДТП найближчих 5 років проведе за ґратами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися