Протипожежна безпека у Луцьку: є порушення в центральному універмазі  та готелі «Україна»
Волинь

Протипожежна безпека у Луцьку: є порушення в центральному універмазі та готелі «Україна»

30 березня 2018, 17:25
0
0
Сподобалось?
0

Два дні у Луцьку інспектували центральний універмаг міста та готель «Україна» щодо дотримання правил протипожежної безпеки у місцях масового скупчення людей. У результаті контрольних заходів виявлені порушення та складені протоколи на керівників цих закладів, -повідомляє прес-служба ОДА.

У ПАТ «Універмаг «Луцьк» виявлено, що складські приміщення,  розташовані на технічному поверсі, не відділені від інших протипожежними перегородками. Окрім цього, не влаштовані локальні системи пожежогасіння у кафе в зонах з кухонним обладнанням, що розташовані на п’ятому поверсі.

У ПрАТ «Готель «Україна» відсутня пожежна сигналізація на підвальному поверсі та даховій котельні, також двері виходів до сходових кліток з коридорів не обладнані пристроями для самозачинення. Не влаштовано протипожежні двері в електрощитові, складські приміщення та котельню. Про усі виявлені порушення повідомлено керівників закладів для вжиття заходів реагування та приведення у відповідність із протипожежними нормами безпеки цих об’єктів.

 Державна служба з надзвичайних ситуацій на виконання рішення Уряду проводить перевірки закладів масового скупчення людей на предмет виконання вимог безпеки, передусім пожежної.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися