Привітаймо доньку волинського Героя
Волинь

Привітаймо доньку волинського Героя

1 вересня 2018, 16:15
0
0
Сподобалось?
0

4 вересня  свій сьомий день народження святкуватиме Христина Пугач – донька солдата 51-ї окремої механізованої бригади Ігоря Пугача з села Осмиловичі Іваничівського району. Про це повідомляється у  групі “Діти небесного легіону” в мережі Фейсбук.

Ігор Пугач зник безвісти 25-го серпня 2014-го року поблизу села Дзеркальне Амвросіївського району Донецької області і лише в березні 2015-го року був опізнаний за експертизою ДНК та перепохований у рідному селі.

Дівчинка у  другому  класі, старанно вчиться, у вільний  час читає дитячі журнали, виготовляє саморобки, також любить розмальовки.

Розповіла, що цього року вперше летіла літаком до сонячної Болгарії, а ще там випала нагода вперше пливти кораблем. Школярка має багато друзів – по сусідству, з якими товаришує та грається, а також по всій Україні, завдяки різним поїздкам. Найбільше мріє “щоб закінчилась війна і всі перестали плакати”.

Мама Алла каже, що нагальних потреб у сім’ї немає, але, оскільки дітки швидко ростуть, взуття та одяг ніколи зайвими не бувають, як і речі для школи.

Мама щиро вдячна за допомогу волонтерам, особливо луцьким, за те свято, яке вони роблять для діток. Тож у наших силах зробити так, щоб перший такий серйозний крок у доросле шкільне життя ознаменувався для Христинки ще й чудовим святом – її прекрасним Днем народженням, про який вона б ще довго змогла згадувати. Привітання і  подарунки - у групу “Діти небесного легіону” в мережі Фейсбук. Під нашою опікою волонтерів у 2018 році – 221 дитина, віком від 3 місяців до 20 років!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися