Привітаймо маленьку волиняночку-доньку загиблого Героя
Волинь

Привітаймо маленьку волиняночку-доньку загиблого Героя

14 липня 2018, 17:25
0
0
Сподобалось?
0

Завтра(15 липня) Аня ЯНЧУК з Іваничівського району  святкуватиме свій 10-й день народження. ЇЇ батько – захисник України Валерій Янчук загинув влітку 2014 року, отримавши смертельне поранення. Довгий час бійця вважали зниклим безвісти, однак практично через рік його опізнали за результатами експертизи ДНК. Допоміг місцевий мешканець, який намагався врятувати Валерія від тяжкого поранення, привізши на операцію до Амвросіївки, -пише у Фейсбук волонтерський рух «Діти небесного легіону».

Донька нашого героя Аня перейшла до 5 класу. У школу ходить з радістю, там хороші вчителі, усьому навчають, завжди підкажуть, допоможуть. У майбутньому наша іменинниця хоче стати співачкою. Мріє зустрітися з Тіною Кароль. Нещодавно була змога заспівати пісню «Батькова сорочка» у Данії, куди вона їздила, дякуючи волонтерам.

 « У нас велика сім’я, що складається з п'ятьох людей: матуся, братик Дениско, сестричка Таня і братик Юра і всі ми дуже дружні. У мене найкраща в світі мама, тому мені хочеться у всьому її підтримати. Допомагаю їй: і в городі і в саду і позамітаю, і посуд помию, і за меншим братиком подивлюся. Уже вчуся у неньки готувати, зараз ми варимо варення з яблук».

Смерть батька стала величезним горем для всієї сім’ї. Мамі Наталії важко не лише морально, а й матеріально, адже доводиться самотужки ставити на ноги дітей. Жінка говорить, що сім’я має чимало потреб. Оскільки вони нещодавно переїхали до іншого будинку, а там немає меблів, потрібні і шафи, і столи для дітей, не вистачає ліжок, в майбутньому хотілося б і вікна замінити, оскільки через ці все тепло вивітрюється. Тому вони не відмовляться від фінансової допомоги. Є також потреба у одязі та взутті для доньки. Сама дівчинка хоче у подарунок шарик Лол, або 3D окуляри.

«Зробити сюрприз Ані може кожен, привітавши її з Днем народження на свій розсуд, а при потребі ми вам у цьому допоможемо! Наш контактний номер: 0509734484 та 0989481450,- пишуть волонтери.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися