Рекомендації луцькій владі щодо тарифів за проїзд
Волинь

Рекомендації луцькій владі щодо тарифів за проїзд

15 березня 2018, 23:43
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 15 березня 2018 року. під час прес-конференції «Підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті Луцька: необхідність чи некомпетентність і зловживання владою?» експерти ЦРУ Сергій Григоренко, Тарас Яковлев та Юрій Моклиця озвучили свої поради нинішній «укропівській» владі щодо підвищення цін за проїзд у маршрутках.

♦ «На сьогодні немає економічних підстав для збільшення тарифу на проїзд з 4 гривень до 5 гривень у маршрутних таксі міста Луцька. Тому міська влада має зупинити підняття ціни».

♦ «Скасування проУКРОПівською владою валідаторів та підняття ціни на проїзд в маршрутках дасть можливість створити неконтрольований потік готівки в розмірі 56 млн гривень на рік. Це все – гроші лучан. Навіщо УКРОПу створювати умови для того обсягу неконтрольованої готівки в передчутті майбутніх виборів – питання риторичне. Але чи готові лучани за власний кошт профінансувати виборчу кампанію УКРОПу»?

♦ «Міській владі слід впродовж найближчого місяця відновити роботу валідаторів у луцьких тролейбусах, що дасть змогу вивести з тіні близько 4,7 мільйонів гривень готівки на рік. З 1 жовтня поточного року рекомендувати приватним перевізникам міста встановити валідатори у всіх маршрутних таксі для контролю за готівкою і кількістю виданих квитків. Якщо влада цього не зробить, то стане зрозуміло, що мета нинішньої УКРОПівської більшості це не наповнення міського бюджету, а наповнення чиїхось приватних кишень».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися