Органи Пенсійного фонду у Волинській області реорганізують
Волинь

Органи Пенсійного фонду у Волинській області реорганізують

24 травня 2019, 09:35
0
0
Сподобалось?
0

Структура Пенсійного фонду Волинської області зазнала змін. Незабаром функціонуватиме одна юридична особа – головне управління Пенсійного фонду України в області. Тому відтепер районні управління, які ліквідовуються як юридичні особи, не ведуть самостійного листування. Усі листи, письмові звернення до Пенсійного фонду області потрібно відправляти на адресу головного управління — м. Луцьк, вул. Кравчука, 22 В, поштовий індекс 43026. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Реорганізація, що відбувається за рішенням Кабміну,  дозволить скоротити витрати на утримання управлінського апарату органів Фонду завдяки оптимізації функцій і об’єднання дрібних підрозділів і жодним чином не створить труднощів для відвідувачів і не вплине на якість обслуговування клієнтів.

У області збережено діючу мережу місць прийому та обслуговування громадян, до структури якої входить 18 сервісних центрів, які й надалі функціонують за місцем розташування територіальних управлінь в усіх районах. Також фахівці Фонду надають послуги на 43 віддалених робочих місцях. Жоден підрозділ в адміністративно-територіальній одиниці не припинить безпосередню роботу з людьми, взаємодію з територіальними громадами, органами місцевої влади.

Сервісний центр обслуговування пенсіонерів-військовослужбовців та деяких інших категорій громадян змінює адресу. З 03 червня 2019 р. прийом громадян цієї категорії буде здійснюватися за адресою пр-т Грушевського, 1 м. Луцьк. Телефон для довідок: 77-40-10.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися