Рівняни вивчали децентралізаційні успіхи волинських ОТГ
Волинь

Рівняни вивчали децентралізаційні успіхи волинських ОТГ

3 березня 2018, 17:45
0
0
Сподобалось?
0

На Волині за «Маршрутами успіху», організованому Рівненським РВ Асоціації міст України, побували голови ОТГ і громад, що розмірковують ще над об‘єднанням, із Рівненщини, повідомляє прес-служба ВолинськогоРВ АМУ.

Ознайомитися із децентралізаційними успіхамирівняни приїхали у Княгининівську ОТГ Луцького району.Сільський голова Олена Твердохліб розповіла про досягнення громади, реалізовані проекти та напрямки розвитку ОТГ. Гості із сусідньої області побували у Центрі культури, дозвілля та  спорту.»

« Маючи власні гроші, можемо купувати апаратуру для сцени, костюми, комп’ютерну техніку і не лише для закладу культури в Княгининку, але й для тих, що є в інших селах нашої громади. І не потрібно йти до бухгалтера щось випрошувати, пояснювати, бо у нас своя бухгалтерія й усе відбувається оперативно», – розповіла директор Центру Вікторія Мельничук.

У  Княгининівській ОТГ є розумна галузева кооперація між навчальними закладами. Наприклад, вдалося школам в ОТГ зекономити одній – 20 тисяч гривень, а іншій – 80, тож вони, склавши їх докупи, купили в обидва освітні заклади по інтерактивній дошці. Так народжується розуміння значення громади. У приміщенні Центру самоврядці із Рівненщини також могли ознайомитися з роботою школи мистецтв, музею села Княгининок, побувати в бібліотеці, дошкільному та шкільному підрозділах Княгининівського навчально-виховного комплексу.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися