Рівнянин на Волині «спалився» з бурштином
Волинь

Рівнянин на Волині «спалився» з бурштином

20 лютого 2019, 16:05
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Маневицького відділу поліції зупинили автомобіль «BMW» за порушення правил дорожнього руху, а виявили мішок з бурштином, -повідомляє прес-служба Нацполіції  у Волинській області.

Трапилося це  на автодорозі поблизу села Ситниця Маневицького району. Водій автомобіля «ВМW» 28-річний  житель Рівненської області порушив правила дорожнього руху. Під час  огляду транспортного засобу у багажнику поліцейські виявили мішок із камінням,  схожим на бурштин-сирець.

Правоохоронці вилучили бурштин-сирець загальною вагою майже  20 кг. та направили його до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.  А також  поводять першочергові слідчі заходи в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення встановлених правил використання надр. Санкція статті передбачає покарання штрафом у розмірі від 6,8 тис. грн. до 11,9 тис. грн. або обмеженням волі  терміном  до трьох років, або позбавленням волі на такий же термін.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися