Російські ЗМІ припускають, що до збиття малазійського боїнга причетний волинянин
Волинь

Російські ЗМІ припускають, що до збиття малазійського боїнга причетний волинянин

16 жовтня 2014, 15:54
2
0
Сподобалось?
0

Телеканал «Росія 24» в одному з своїх «журналістських розслідувань» причин загибелі малазійського «Боїнга» над Донбасом зробив висновки, що до загибелі авіалайнера причетний ковельчанин Олександр Гавришук. Олександр - заступник командира батальйону Нацгвардії спеціального призначення «Донбас». Гавришук народився у Ковелі, закінчив у Луцьку військовий ліцей з посиленою фізичною підготовкою. Пізніше вчився у Харківському університеті повітряних сил імені Івана Кожедуба. Саме на останньому фактор і фізична присутність на Донбасі, у момент коли сталася трагедія з «Боїнгом» російські «розслідувачі» і зліпили свою версію. Мовляв, Олександр Гавришук закінчив факультет зенітно-ракетних військ і тому вміє управляти комплексом «Бук».

Цю «новину» підхопили деякі електронні ЗМІ, використовуючи як чорний піар проти Гавришука, які нині, як і багато людей з добровольчих формувань, вирішив спробувати свої сили на виборах на одному з мажоритарних округів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Друг
    Друг

    Путин-ТВ в своем стиле - стиле вранья! Я точно знаю, что это не так. Хотя бы потому, что он был именно в те дни не на Донбассе!

    18 жовтня 2014, 18:34
    Відповісти
  • Эксперт
    Эксперт

    И вообще логика "москалей" поражает! На вооружении Нацгвардии нет "Буков"!!! Зачем привлекать кадры нацгвардии (даже если у них и заплечами ХУПС) к применению средств ПВО, если в составе ВСУ есть свои специально обученные специалисты и средства ПВО! У них (рашистов) как всегда все поставлено с ног на голову. То в чем сами виноваты - перевернуть на оппонента!

    18 жовтня 2014, 18:41
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися