Розпочався Чемпіонат міста Луцька з дворового футболу пам’яті Миколи Романюка. ФОТО
Волинь

Розпочався Чемпіонат міста Луцька з дворового футболу пам’яті Миколи Романюка. ФОТО

23 травня 2018, 10:39
0
0
Сподобалось?
0

Вчора, 22 травня 2018 року, на спортивному майданчику гімназії №18 відбулося урочисте відкриття Чемпіонату Луцька з дворового футболу, присвяченого пам’яті Миколи Романюка.  Привітати учасників цьогорічних змагань прийшли заступник міського голови Костянтин Петрочук, директор КЗ "Луцький МЦФЗН "Спорт для всіх" Наталія Назарук, директор ЗЗСО №18 Сергій Скороход. Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

На початку присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Миколи Романюка.

Костянтин Петрочук у вітальному слові акцентував на важливості Чемпіонату, започаткованого Миколою Романюком, адже все більше молодих людей виявляють бажання взяти у ньому участь. «Дуже символічним є те, що саме сьогодні, у свято Миколая, ми розпочинаємо Чемпіонат із дворового футболу пам’яті Миколи Романюка. Цьогоріч у змаганнях візьме участь майже сотня команд. Усі ви націлені на перемогу, тож бажаю вам гарних та цікавих ігор, наснаги, і нехай переможе найсильніший», -побажав він та додав, міська рада буде продовжувати роботу над залученням якомога ширшого кола молоді до занять фізкультурою та спортом.

До вітань долучилася  й Наталія Назарук, побажавши усім учасникам змагань міцного здоров’я, перемог та особистих успіхів.

Впродовж попередніх місяців тривав прийом заявок щодо реєстрації учасників футбольного турніру за адресами: вул. Богдана Хмельницького, 21 (КЗ «Спорт для всіх»); б-р Дружби Народів, 13а (“Стріла”); пр-т Відродження, 39 (“Олімпія”); вул. Рівненська, 5 (“Лучеськ”); вул. Степана Бандери, 13 (“Атлет”); вул. Конякіна, 35 (Білий м'яч”); вул. Наливайка, 10 (“Одісей”); пр-т Грушевського, 12 (“Юність”). Команди  сформовано відповідно до мікрорайонів Луцька, організацій та дворів міста від 5 до 15 чоловік.

10 травня 2018 року в залі засідань міської ради відбулося жеребкування серед 98 команд, які поділені на три групи:  дитячо-юнацький склад (15-19 років)—34 команди, дорослий склад (20-39 років) — ліга А-14 і В-38 та нова категорія- ветерани (старші 40 років)- 8 команд. Відбіркова частина триватиме з 23 травня до 30 червня 2018 року на спортивних майданчиках загальноосвітніх шкіл міста.

Змагання відбуватимуться на спортивних майданчиках ЗЗСО № 7, 3, 10, 11, 1517,18, 20, 23, 25, 26. Матчі судитимуть висококваліфіковані арбітри ФФ Луцька. Переможці отримають призи, нагороди та подарунки від Луцької міської ради. Організатори: управління з питань фізичної культури та спорту; КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх” Луцької міської ради”, Федерація футболу Луцька.

Перші ігри  Чемпіонату Луцька з дворового футболу відбулися між дитячо-юнацькими командами «Інтер»- «Лучеськ», «Атлетик»- «Форвард».

 
    

 

  

    

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися