Серед загиблих бійців «Айдару» є лучанин (подробиці бою)
Волинь

Серед загиблих бійців «Айдару» є лучанин (подробиці бою)

18 червня 2014, 18:12
1
0
Сподобалось?
0

«Вісник+К» повідомляв про загибель на околицях Луганська чотирьох бійців 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар», до лав якого записались 50 волинян. За інформацією ТРК Аверс, одним із загиблих бійців батальйону виявився лучанин-майданівець Рустам Хамраєв.

З інших джерел відомо, що бій відбувся у селищі Щастя, яке фактично є частиною самого Луганська. Нещодавно Щастя бійці «Айдару» за підтримки фронтової авіації звільнили від терористів.

У ніч з 17 на 18 червня у селищі відбувалися широкомасштабні нічні бої. Українська армія понесла серйозні втрати. Загалом загинуло 15 військовослужбовців. Зокрема, окрім чотирьох айдарівців, поклали голови за Україну 11 бійців 128-ї гірсько-піхотної бригади з Мукачево та 80-го аеромобільного полку зі Львова.  Крім того, в 128-й гірсько-піхотній бригаді 2 військових отримали поранення, у 80-му аеромобільному полку - 3, в 24-му батальйоні територіальної оборони - 4. Ще більше десятка військовослужбовців потрапили у полон. Серед них і п'ятеро айдарівців.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ніна
    Ніна

    Царство Небесне нашим Героям!

    18 червня 2014, 21:58
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися