Севастопольська бригада тактичної авіації  тепер у Луцьку
Волинь

Севастопольська бригада тактичної авіації тепер у Луцьку

21 вересня 2018, 16:25
0
2
Сподобалось?
2

У  Луцьк передислокували військову частину Збройних сил України – 204 Севастопольську бригаду тактичної авіації імені Олександра Покришкіна. Півтисячі військових зі своїми сім’ями прибули сьогодні до обласного центру Волині.

Наприкінці  березня 2014 року цю  військову частину перемістили із окупованого Криму у місто Миколаїв. Звідси льотчики неодноразово літали у зону проведення АТО. 

 «Я вдячний своїм воїнам за те, що вони проявили патріотизм і мужність, вірність присязі і протягом цих чотирьох років показали, що вони дійсно професійні військові авіатори», – промовив під час урочистої зустрічі авіаторів у Луцьку  народний депутат України Юлій Мамчур, який   під час окупації Росією Криму не здався ворогу, а будучи командиром 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації Повітряного командування «Південь», вивів підлеглих на територію України.  Він пообіцяв і надалі допомагати, відстоювати інтереси частини у Міністерстві оборони та державних структурах.

 Хвилиною мовчання вшанували загиблих під час АТО авіаторів бригади, а також усіх, хто загинув на Сході за час неоголошеної війни та Героїв Небесної сотні.  Під час урочистих заходів для військовослужбовців виступили духовий оркестр та дитячі мистецькі колективи. Учні Луцьких шкіл №1 та №9 влаштували для прибулих флеш-моб — вручили льотчикам малюнки і жовті соняхи, обгорнуті стрічкою кольорів національного прапора.

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися