Ще одна шкільна новобудова з’явиться на Волині
Волинь

Ще одна шкільна новобудова з’явиться на Волині

7 лютого 2019, 18:14
0
0
Сподобалось?
0

В Башликах Ківерцівського району заклали капсулу під будівництво нової школи, яку зводитимуть  за кошти ДФРР. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Сучасний навчальний заклад на 400 учнівських місць у селі Башлики розпочався із закладання капсули у фундамент будови  з посланням для нащадків. Голова ОДА Олександр Савченко, який взяв у цьому участь, сподівається, що  у 2020 році учні зустрінуть перше вересня у новій школі.

Загальна кошторисна вартість об`єкту була визначена у 113,8 мільйонів гривень, однак завдяки тендеру, який оголосила облдержадміністрація, вдалося зекономити майже  9 мільйонів, тож договірна ціна з підрядником становить близько 104 мільйонів гривень.

За словами директора підрядної організації, ТОВ «Олицький агробуд», Олега Войчака, роботи по будівництву розпочали ще торік у листопаді.

«По договору ми маємо завершити об`єкт до кінця 2020 року. В наші обов`язки входить здати школу під ключ. Тобто, ми діткам передамо вже готове  приміщення: з партами, обладнанням, спортзалом. На сьогоднішній день вже зробили 80 відсотків фундаменту, починаємо мурувати перший поверх, всього має бути три поверхи. Гроші з ДФРР ще не надійшли, то поки що вони будують власним коштом», – розповів будівельник.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися