Що можна брати з собою на ЗНО?
Волинь

Що можна брати з собою на ЗНО?

15 травня 2018, 17:01
0
0
Сподобалось?
0

За тиждень, 22 травня, в Україні розпочнеться основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Для успішного проходження тестування, окрім старанної підготовки, учасникам необхідно дотримуватися основних процедур проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

У Луцьку розповіли, що можна брати з собою на складання ЗНО, а через що можна втратити можливість вступити у вищий навчальний заклад,- повідомляє «ВолиньPost».

Директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк розповіла, що у пункт проведення ЗНО треба взятии:

 сертифікат ЗНО-2018,

 оригінал документа, за яким проводилась реєстрація (паспорт, свідоцтво про народження чи інший документ, серія якого зазначені у сертифікаті на ЗНО),

запрошення-перепустк, в якій вказані дата і адреси пунктів.

Крім того, треба мати дві ручки з чорним чорнилом, краще капілярні, адже їх краще зчитує комп'ютер. З собою можна мати пляшку води, але її рекомендують ставити не на столі, а біля столу на підлозі, щоб вона не розлилась і не залила бланк тестування.

У пункт можна приносити інші речі, але їх усі складатимуть на спеціальному столі. В аудиторіях працюватимуть працівники служби охорони і поліцейські із металошукачами, які перевірятимуть під час перерв учасників.

У разі виявлення шпаргалок, телефонів, інших допоміжних заходів учасник припиняє участь у ЗНО, його робота анулюється. Якщо це українська мова та література, то людина втрачає можливість цього року вступити у вищий навчальний заклад, оскільки результати цього предмету обов’язкові для вступу. 

Не допустять до тестування усіх, хто прийде пізніше, ніж 10:45. Ці люди також не зможуть стати студентами у 2018 році.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися