Волинь

Смерть у вбиральні на провідну неділю

19 квітня 2018, 18:24
0
0
Сподобалось?
0

Із життям покінчила працівниця відділу освіти

Місто Ківерці на Волині шоковане тим, що сталося. На власному обійсті знайшли фактично мертвою працівницю відділу освіти Ківерцівської райдержадміністрації. Молоду жінку ще доправили до лікарні, однак до пам’яті вона так і не прийшла. Одна з основних версій – Ольга свідомо вирішила звести рахунки з життям.

Залишила дві записки: чоловікові та рідним

Ольга була заміжня. Вона жила з чоловіком у будинку зі своїми батьками, разом виховували трирічну донечку. Це була хороша, добропорядна сім’я, яка мала плани на майбутнє. На роботі теж в Ольги все складалося добре.

Про те, що має якийсь камінь на душі, жінка не зважилася ні з ким поділитися. Та кілька останніх фраз, що крутилися у голові, вона звірила аркушам паперу. Оля написала дві передсмертні записки (одну – рідним, другу – персонально для чоловіка), поклала їх на видному місці у коридорі та вийшла з хати. У них попрощалася з усіма, попросила виховати дитину. А ще написала: «Вибачте, що я таке зробила…» Тільки «чому» – не пояснила.

Це була провідна неділя. Батько саме стояв у церкві на службі Божій. Олиної мами в місті не було, бо поїхала до родини на Київщину. У хаті залишалися чоловік та маленька донечка. Ніхто й гадки не мав, що за мить така страшна біда станеться.

Батько Олі з церкви мав йти на кладовище – відвідати могили. Та звернув додому. Хоч у хаті є туалет, на обійсті стоїть ще один. Тож чоловік вирішив не заходити в дім, а відкрив двері вбиральні на вулиці.

Тільки відгуляла 30-річний ювілей

Перед очима постала страшна картина – донька з пакетом на шиї. Вона вже майже не дихала.

Батько відразу викликав «швидку». Медики госпіталізували молоду жінку, підключили до апарата штучного дихання, надавали всю необхідну медичну допомогу, однак на світанку та померла.

Попередня причина смерті – удушення. Причому головна версія – самовільне заподіяння собі смерті. Фахівці кажуть: щоб так наважитися піти із життя, треба мати велику силу волі. Бо треба було тримати мотузку й повільно чекати, коли ж у пакеті закінчиться кисень…

Рідні та знайомі й досі не можуть повірити у те, що у вівторок поховали цю світлу життєрадісну жінку. Бо тільки на Благовіщення, 7 квітня, вона відсвяткувала свій 30-літній ювілей. Бажали їй щастя, радості і добра. І у соцмережах залишали жінці вітання. Одне з яких прозвучало пророче:

«Хай янгол небесний тебе захищає,

Дає тобі крила, на путь наставляє…»

Наталія КРАВЧУК, Волинська область

ПЕРЕДРУК ЗАБОРОНЕНО!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися