Смертельно небезпечні знахідки «Ревізора» у нововолинських магазинах
Волинь

Смертельно небезпечні знахідки «Ревізора» у нововолинських магазинах

20 березня 2018, 12:03
0
0
Сподобалось?
0

Команда реаліті-шоу «Ревізор:Магазини» Нового каналу приїхала з ревізією до Нововолинська. Про те, які заклади вдалося проінспектувати команді і які результати ревізії, - пише видання «Буг».

Візит ведучаї «Ревізору» Наталії Кудряшової до Нововолинська розпочався з перевірки м’ясного павільйону на центральному ринку. У його санітарній зоні ведуча виявила смертельно небезпечну отруту, яку заборонено зберігати поряд із будь-чим, що стосується продуктів. Після такого грубого порушення вона вирішила розшукати директора ринку, щоб особисто вказати йому на всі помилки.

У супермаркеті «Рідний край», куди після ревізії ринку вирушила ведуча проекту, гори попкорну зберігають у сміттєвих пакетах. Таким чином, персонал наражає здоров’я покупців на небезпеку – ці пакети, як зазначила Наталія, отруюють їжу токсинами!

Наступною локацією став магазин «Аладдін», де замість казкового джина, ведуча натрапила на дуже агресивного директора. Втім, спочатку ніщо не віщувало біди. Чоловік узяв на себе обов’язки супровідника і відповідав на всі питання Наталії, намагаючись виправдатися за виявлені порушення. Проте, щойно ведуча зайшла за магазинний прилавок, ситуація різко змінилася. Розлючений господар спробував виштовхати її в зал! Конфлікт загострювався з кожною секундою, і команді проекту довелося викликати поліцію…

« Зазвичай ми з перших хвилин розуміємо, в якому місці можна наразитися на агресію, – розповідає Наталя Кудряшова. – Але цього разу ніщо не викликало підозр! Коли я проводила ревізію складу, до нас підійшов господар, щоб познайомитися. Перевірці не перешкоджав. Але тільки-но я наблизилася до прилавка – різко вдарив в область легень. Стало дуже важко дихати… Здавалося, що мені пошкодили ребро. Довелося викликати поліцію! На щастя, все минулося, хоча біль не припинявся понад тиждень».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися