СНУ і ЛНТУ у ТОП-сто вишів
Волинь

СНУ і ЛНТУ у ТОП-сто вишів

6 червня 2018, 10:06
0
0
Сподобалось?
0

Два волинські ВИШІ потрапили у топ-200 університетів України за версією сайту Євроосвіта. Рейтинг формували на основі декількох критеріїв. Це і оцінка якості навчального процесу, і рівень визнання ВИШУ на міжнародному рівні, і оцінка різних позауніверситетських проектів, якими займаються студенти, -йдеться у сюжеті 12 каналу.

На сімдесят четвертому місці закріпився луцький політехнічний університет. А ось Східноєвропейський університет - на шість сходинок нижче. Він зайняв вісімдесяте місце у рейтингу.

До слова, за даними минулорічного рейтингу, політехнічний університет посів 73-місце. А ось СНУ був у списку на декілька позицій вище. Тоді він знаходився на 76-му, а не 80-му місці. Загальний рейтинг очолив Київський політехнічний інститут імені Сікорського. На другому місці - КНУ імені Тараса Шевченка. На третьому - Харківський університет імені Каразіна. А ось три останні місця поділили між собою Львівський інститут економіки і туризму, закарпатська академія мистецтв та київський університет туризму, економіки і права.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися