Сьогодні у Володимирі-Волинському поховали молодого ДУКівця, який був єдиним сином у батьків
Волинь

Сьогодні у Володимирі-Волинському поховали молодого ДУКівця, який був єдиним сином у батьків

27 лютого 2015, 21:41
1
-1
Сподобалось?
-1

Сьогодні тисячі мешканців Володимира-Волинського вийшли на вулиці свого міста, аби віддати останню шану та 20-річному бійцю «Правого сектора» Дмитру Колєснікова. Він загинув 22 лютого у селищі Піски на Донеччині, коли ворог завдав по українських позиціях удару з «ГРАДів».

Як пишуть «Волинські новини», Дмитро був єдиним сином. Взимку минулого року відстоював краще майбутнє України на Майдані у Києві. Там знайшов однодумців та приєднався до «Правого сектора». Добровольцем вирішив піти на війну, вступив до Добровольчого Українського Корпусу «Правого сектору» Волині, в якому побратими називали його друг «Правий». За життя усім, хто його знав, запам’ятався як розумний юнак, добрий і співчутливий. Він любив Україну і хотів побачити її квітучою і могутньою.
Попрощатися з ним прийшли всі студенти Агротехнічного коледжу, в якому він навчався та чимало побратимів з «Правого сектору».
Тіло з труною Героя на руках пронесли центральною вулицею міста від дому до собору Різдва Христового, у якому його відспівали.
Зі сльозами на очах священик Юрій Пилипець виголошував проповідь. Під вигуки: «Слава» та «Слава батькам Героя» Дмитра востаннє пронесли центральними вулицями міста, а з різних установ та організацій виходили люди аби віддати йому останню шану.
Поховали Героя на Федорівському кладовищі міста Володимира-Волинського.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • ЛІЛІЯ
    ЛІЛІЯ

    таке не може сподобатись! батьки не повинні ховати своїх дітей. Боже, храни їх!

    1 березня 2015, 00:37
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися