Солдату з Волині врятували руку польські медики
Волинь

Солдату з Волині врятували руку польські медики

24 листопада 2014, 09:45
0
-1
Сподобалось?
-1

Боєць 51 ОМБР Олександр Стецюк з Ковеля отримав важке поранення руки. В Украіні за порятунок кінцівки лікарі не бралися. На солдата очікувала інвалідність. Але все змінила поїздка до однієї з польських клінік. Тепер у нього попереду довгі місяці реабілітації.

Про це у «Фейсбук» розповіла волонтер з Ковеля Наталія Соколова, яка опікувалася ще пораненими з Майдану, а нині робить колосальну роботу для бійців 51 ОМБР.

Відправка та лікування нашого Сашка за кордоном стало можливим завдяки небайдужості та спільним зусиллям багатьох земляків.
Щира подяка меру Ковеля Олегу Кіндеру (виготовлення візи, фінансова допомога на перебування в Польщі, транспортування до дому), Наталі Шепель (залучення спонсора для повної оплати рахунку клініки), Наталі Ариванюк, Дарині Барчук, Світлані Рейкіній за транспортування Сашка в клініку та опіку в Польщі, Олені Палагуті за пальне, лікарю Олегу Савчуку за контроль лікування (щоб зекономити кошти Олег сам буде знімати шви і продовжувати вести хлопця вже в Україні), Людмилі Савіній за ведення документації, Клініці Святого Рафаля за якісні послуги та максимальні знижки!
Дякую Господу, що допоміг нам все це звести до купи!», - написала Наталія Соколова.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися