Спорткомплекс у Володимирі-Волинському обійшовся майже у два мільйони гривень
Волинь

Спорткомплекс у Володимирі-Волинському обійшовся майже у два мільйони гривень

3 вересня 2018, 13:29
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 3-го вересня,  на території навчально-виховного комплексу НВК “ЗОШ №3 – ліцей”  у Володимирі-Волинському відкрили  спортивний майданчик зі штучним покриттям. Про це повідомляє БУГ.

За інформацією прес-служби народного депутата, мільйон гривень із державного бюджету залучив Ігор Гузь для облаштування об’єкта. Решта – 850 тисяч – на втілення цього проекту спрямувала міськрада.  «Вже є два майданчики у Володимирі, це – третій. Мої пріоритети лишаються незмінними – розвиток спортивної інфраструктури. Молодь, діти – мають займатися спортом. Це – альтернатива шкідливим звичкам. Щиро усім бажаю не тягнути руки до пляшки, цигарок, наркотиків. Я сам не вживаю алкоголю і власним прикладом доводжу, що так можна», – зі словами привітання звернувся Ігор Гузь.

Також парламентар додав, що за його ініціативи у 2017 році з державного бюджету спрямували мільйон гривень для відновлення басейну в школі № 5 Володимира-Волинського.

Представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Сергій Радкевич передав школярам спортивний інвентар та вручив три путівки у Буковель.

Територія майданчика не оновлювалася ще від часу будівництва освітнього закладу. Окрім, власне спортивного поля для гри у футбол, баскетбол, на території комплексу облаштувати ще й зону для вуличних тренажерів та бігові доріжки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися