«Стратегічний продукт» намагався волинянин завезти до Білорусі
Волинь

«Стратегічний продукт» намагався волинянин завезти до Білорусі

2 вересня 2018, 16:00
0
0
Сподобалось?
0

Через митний пункт пропуску «Мокрани», що у Білорусі, волинянин намагався провезти 98 кілограмів  сала. Про це повідомляє Волинь POST з посиланням на  прес- службу Брестської митниці.

Безробітний, житель Волинської області, перетинав білорусько-український кордон на автомобілі «Ford Mondeo». При в'їзді в Білорусь 31-річний громадянин України вказав у митній декларації тимчасове ввезення на територію ЄАЕС автомобіля. Про переміщення будь-яких інших товарів, що підлягають декларуванню, відомості відсутні.

Після реєстрації поданої декларації транспортний засіб направили в бокс для огляду. В результаті проведення митного контролю в автомобілі виявили схованки зі свіжим свинячим салом.

Громадянин намагався ввезти 98 кг сала, приховавши його за декоративною обшивкою всіх дверей транспортного засобу і багажного відділення.

На дану продукцію у водія були відсутні супровідні документи, в тому числі і ветеринарний сертифікат, наявність якого свідчить про безпеку товару для його подальшої реалізації та споживання.

Відносно громадянина розпочали адміністративний процес по ч. 2 ст. 14.1 КоАП Республіки Білорусь. Автомобіль 2002 року випуску вартістю понад 8 тис. Білоруських рублів вилучили до рішення суду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися