Стильні  навушники за малюнок про ліс: волинських юних художників запрошують на конкурс
Волинь

Стильні навушники за малюнок про ліс: волинських юних художників запрошують на конкурс

2 березня 2018, 12:11
0
0
Сподобалось?
0

Національне представництво FSC в Україні оголошує конкурс малюнків «Ліси поруч з нами – 2018» -інформує прес-служба Держлісагентства.

Конкурсні роботи повинні відображати необхідність відповідального ведення лісового господарства, турботливого ставлення до лісів і переходу до сталого споживання.

На конкурс подають малюнки у довільній живописній формі, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю, також допускаються роботи, виконані в графічних редакторах.

До роботи треба додати її назву, прізвище, ім’я, по батькові та дата народження автора;

 місце проживання (повна адреса) автора, контактний телефон, електронна адреса (при наявності); назва навчального закладу.

Переможців конкурсу обиратиме жюрі. Імена переможців буде оголошено на сайті та сторінці Facebook у квітні 2018 року. Буде обрано три переможця, які отримають стильні навушники бренду «Marley», корпус яких містить дерев’яні деталі з FSC-сертифікованої деревини.

1 місце – навушники The House of Marley Liberate Saddle 

2 місце – навушники The House of Marley Zion Midnight

3 місце – навушники The House of Marley Smile Jamaica

Цього року запроваджено нову номінацію «Глядацькі симпатії» та буде проведено додаткове голосування в мережі Facebook. Усі роботи конкурсантів будуть розміщені на сторінці FSC Ukraine (https://www.facebook.com/FSC.Ukraine/) і автор малюнка, що отримає найбільшу кількість лайків, отримає навушники The House of Marley Smile Jamaica*.

Роботи приймаються до 21 березня 2018 року, їх необхідно надіслати за адресою: 03041, м. Київ, вул. Генерала Родимцева 19, корпус 1, оф. 116, Національне представництво FSC в Україні (з поміткою конкурс малюнку «Ліси поруч з нами»).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися