Син волинського Героя святкує день народження
Волинь

Син волинського Героя святкує день народження

17 серпня 2018, 11:13
0
0
Сподобалось?
0

Cьогодні, 17 серпня, святкує 8-й день народження Владислав з Маневицького району. Він - син захисника України Котельчука Михайла Володимировича, бійця 51-ї окремої механізованої бригади, який загинув 1 серпня 2014-го, коли автомобіль ГАЗ-66 підірвався на міні.
За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного сувернітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (4.6.2015, посмертно).
Його син уже навчається у третьому класі.  Улюбленим його заняттям поза школою є складати лего. Також йому подобається кататися на роликах.Найбільшою його мрією є побачити море.
Найбільшим життєвим авторитетом для дитини є батько Герой. Хлопчина говорить: «Коли виросту, хочу бути таким, як він – майстром на всі руки». Також, він дуже любить маму. Він розуміє, що ще трохи малий, аби дієво їй допомагати, але перші кроки вже робить – вчиться витирати пил, накривати на стіл. Хлопчик також прибирає власні речі та іграшки. Владик дякує за допомогу та підтримку всім волонтерам, а ще своєму дідусеві, дядькові та хресному.

Мама хлопчика Наталія, каже, що зараз нагальним для сім’ї є перекриття даху, та й, оскільки дитина росте, то існує постійна потреба в одязі та взутті для іменинника .
Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50. На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися