Ситуацію з регіональною пресою обговорюють у Луцьку
Волинь

Ситуацію з регіональною пресою обговорюють у Луцьку

30 березня 2018, 13:10
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку редактори державних та комунальних ЗМІ Волинської та Рівненської областей говорять про те, як пережити роздержавлення та стати успішним виданням після реформи.
Семінар «Реформування державних та комунальних друкованих ЗМІ. Економіка та дизайн видань» відбувається у п’ятницю, 30 березня, у Луцьку, -повідомляє Волинь 24.

Медіа-експерт, голова Волинського прес-клубу Ольга Куліш зауважила, що мета заходу – допомогти регіональній пресі не зникнути в рамках реформи, а навпаки – зберегти якісний рівень після роздержавлення.
«Кожен з редакторів робить усе можливе, аби після реформи перетворити свою газету на успішний проект. Це непросто, але можливо», - переконана викладач Укртелерадіопресінституту Світлана Писаренко. Секретар Ради з питань захисту професійної діяльності та свободи слова при Президентові України Олександр Бухтатий розповів присутнім, що у 2017 році в Україні виходило 1506 газет, з них 555 – комунальні.
«Те, що місцева преса не може жити без державної підтримки – це міф. Дослідження показують, що принаймні 30% комунальних видань може пережити реформу і рухатись далі», - впевнений експерт.
Організатори семінару: Адміністрація Президента України, Укртелерадіопресінститут, ГО «Міжнародна академія демократії», ГО «Центр Розвитку «Медіафорум», Національна спілка журналістів України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися