Тербат «Волинь» ще до нового року виведуть з передової на ротацію
Волинь

Тербат «Волинь» ще до нового року виведуть з передової на ротацію

9 грудня 2014, 09:46
1
0
Сподобалось?
0

Перший батальйон територіальної оборони Волинської області, який знаходиться на першій лінії оборони під Дебальцевим Донецької області, схоже таки дочекався ротації. Про це повідомив у «Фейсбук» заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, який кілька днів провів з бійцями у розташуванні підрозділу.

«Всі ми спільно таки добились проведення ротації для бійців Першого батальйону територіальної оборони «Волинь». Ротація відбуватиметься з 15 по 25 грудня. Достовірні джерела підтверджують. Тож є сподівання, що Новий рік наші Герої зустрічатимуть не під звуки москальських мін і «Градів». Може, декому пощастить своїм діткам ще й гостинець від святого Миколая під подушку покласти. Головне, щоб усі повернулися з АТО з-під Дебальцевого живими й здоровими!», - порадів Олександр Пирожик.

Також заступник голови обласної ради додав, що добитися такого рішення від вищого військового начальства було непросто. Це вдалося завдяки спільним зусиллям місцевої влади, самих бійців та їх рідних.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Реально без брехні
    Реально без брехні

    Навіщо розповсюджути дезу? Міняти наших волинських хлопців немає ким. Хіба що можновладці та депутати повернуть своїх зажирівших синів із-за кордону та відправлять у військо, але їх дебілів ще декілька місяців потрібно відмуштрувати. Так що раніше середини січня хлопці з волинського тербату додому не повернуться.

    9 грудня 2014, 15:44
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися