Тоня Матвієнко і оркестр «Bravisimo» приїдуть до Луцька
Волинь

Тоня Матвієнко і оркестр «Bravisimo» приїдуть до Луцька

11 березня 2018, 16:00
0
0
Сподобалось?
0

Українська співачка Тоня Матвієнко організовує тур містами України. Вже у квітні вона порадує своїх фанів виступом з симфонічним оркестром «Bravisimo» лучан, -повідомляє Волинь online.

У Луцьку концерт відбудеться 11 квітня о 19:00 у волинському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка.

До музичної програми увійдуть хіти виконавиці, а також музичні твори династії Матвієнко. Адже, старт своєї кар’єри Тоня починала з виконання українських класичних творів. Тоді вона була солісткою Національного ансамблю «Київська камерата».

«Для мене це довгоочікуваний проект. Свою співочу кар’єру я розпочинала з київським оркестром і отримувала шалене задоволення від співпраці з найкращими музикантаминашої країни. Тому, коли надійшла пропозиція від оркестру «Bravisimo» зробити спільну програму, я – запалилась! Є геніальні твори, які повинні звучати. Хочеться нагадати, якою прекрасаною є українська пісня», – каже співачка.

Хіти Тоні Матвієнко, які вже завоювали своїх прихильників, зазвучать у нових аранжуваннях, а українська класика стане «родзинкою» її виступів.

«Я розпочинатиму свої концерти з пісні «Не метелиця», яка є доленосною в моєму житті. На ТВ-шоу «Голос країни» я виконувала саме цю композицію і тоді до мене не повернулись судді. Пройшло стільки років, а люди досі пам’ятають цей момент. Для мене честь продовжувати родинну справу – «наші» твори не повинні бути забутими», – зазначає Тоня Матвієнко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися