Тренер «Волині»: на зборах команда провела «хорошу роботу»
Волинь

Тренер «Волині»: на зборах команда провела «хорошу роботу»

1 березня 2018, 22:42
0
0
Сподобалось?
0

Після гри 27-го лютого проти датського «Нестведа» команда мала повноцінний вихідний з одним відновлювальним тренуванням і уже відновила роботу в дворазовому режимі.  Про це повідомляє прес-служба ФК «Волинь».

Наступний поєдинок «Волинь» проведе 3-го березня о 10:00 за київським часом проти казахстанського «Кизил-Жару». А тим часом вдалося розпитати у головного тренера команди Віктора Богатиря про роботу колективу на «екваторі» зборів.

«Провели хорошу роботу, зіграли два матчі. Протягом інших двох поєдинків, які будемо грати, плануємо уже награвати той склад, який будемо використовувати у чемпіонаті. Сказати, хто буде у тому складі, я поки що не можу. Зараз ми спілкуємося із тренерами, даємо усім шанс пограти, а визначатися будемо уже після того, як повернемося до Луцька. Зараз, наприклад, деякі гравці отримали травми чи мікротравми. Ми стежимо за погодою в Україні, за погодою, яка буде в перших матчах у чемпіонаті, тому зрозуміло, що у тих умовах «Барселону» зіграти буде складно. Тому зараз будемо трошки починати з простоти, натреновувати гравців, а далі будемо бачити, як працювати далі».

У останньому поєдинку «Волинь» вирвала нічию завдяки голу Вадима Страшкевича. Тож гріх було першого дня весни не поспілкуватися і з ним.

«Ми отримали досить непогані навантаження, два дні тому зіграли гру. Вона давалася нам нелегко, пропустили на початку другого тайму, однак потім стався переломний момент, і ми зуміли зрівняти рахунок. Звичайно, приємно, що забив гол.

Хочу всіх запросити на наші ігри, які ми будемо грати. Ми будемо показувати хорошу гру, показувати хороші результати, побільше перемагати та їх (вболівальників – авт..) тішити».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися